2017-05-28 02:08:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas Jó hírt kaphat.

Napi horoszkóp május 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll, de kedvezőtlen kapcsolatban van a Jupiterrel. Most minden lelkiismeretfurdalás nélkül alaposan aludja ki magát. A Nap már az Ikrek jegyében jár. Legjobb, ha kirándul egyet a természetben. Az este csendes és varázslatosan intim lesz. Pompás órák következnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Ma nem sok minden történhet. Azt teheti, amihez csak kedve van. A szavakkal viszont bánjon óvatosan, mert könnyen megsérthet valakit.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. A Nap az Ikrek jegyében látható, a Marssal együtt. Most tényleg érezheti ezt a hihetetlen nagy energiát. Valóban összpontosíthat a fontos dolgokra, és minden sikerül, amibe belekezd!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Ilyenkor különösen pihentető, ha végre alaposan ki tudja aludni magát. Lehetőség szerint ebédeljen a családjával. A Nap és a Mars is az Ikrek jegyében áll, és ez kicsit zavarhatja a hangulatát. Egy kis szabadidő stressz alá is kerülhet. Legyen hálás mindazért, amije van, és ezt mutassa is ki.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A vasárnap kellemes bolygóállásokkal indul. A Nap és a Merkúr az Ikrek jegyében áll, a Vénusz a Kos jegyében, a Jupiter a Mérleg jegyében. Ma a legjobban és a legszebbet tudja kihozni az életéből. Este a sport bármely formája kitűnő időtöltés lehet az Ön számára.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Érzi Ön is, hogy pihennie kellene, mert arra vágyik majd, hogy csak fekhessen, minél kényelmesebben. Esélye van arra is, hogy ma sok jó hírt halljon, és talán még némi pénz is érkezik a házhoz. Az is lehet, hogy a jó hír helyett szerelmi vallomás érkezik. Hagyja magát meglepni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Ez kellemessé és lazává teszi a délelőttjét. Olyan emberekkel találkozhat, akik nagy hatással lesznek Önre. Legjobb ha az ebéd- és az az utáni időt a kedvesével tölti. Egyedül most nagyon magányosnak érezhetné magát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Lazán kezdheti ezt a szabad napot. A Mars és a Nap az Ikrek jegyében áll, és felébreszti Önben a tettvágyat. Szervezzen érdekes programokat!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Nap és a Mars is az Ikrek jegyében áll. Ön pedig nyugodtabban kezdheti a napot, szerettei körében élvezheti a kellemes órákat. Szinte minden bolygó Önt segíti. Jó hírt kaphat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. A délelőtt a legnagyobb nyugalomban telhet el. A Mars és a Nap az Ikrek jegyében látható. Ez egyértelműen mutatja, hogy délután már nem maradhat otthon, a család közös programra vágyik, például egy kirándulásra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Rák jegyében áll, a Mars és a Nap az Ikrek jegyében látható. A bolygók hatása Önre is érvényes. Jó lenne, ha ma a barátaival és azok családjával közös programokat szerveznének. Minden a legkedvezőbben alakul, igazán boldog vasárnapnak néz elébe.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Lazán kezdődik a vasárnapja. Családjával kényelmesen reggelizhet, és ebédelhet együtt. A Nap és a Mars az Ikrek jegyében áll. Vállalkozókedve megnő, tele lesz energiával. Délutánra valamilyen sportos programot kellene szerveznie.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: